Blogindlæg på vej

I sidste måned blev det ikke til så mange indlæg her på bloggen. For at råde lidt bod på det, har jeg planlagt en række indlæg, som vil blive publiceret i løbet af den næste uges tid. Det betyder, at der cirka vil komme et nyt indlæg om dagen, hvilket gerne skulle betyde, at man ikke går forgæves, når man klikker ind på bloggen.
I den forbindelse, vil jeg gerne endnu engang reklamere for de forskellige bloglæsere, som findes. Især synes jeg at bloglovin.com er effektiv. Det har min lillebror Jacob også opdaget, og hvis han godkender det, kan det ikke være helt skidt! Det smarte er, som jeg har været inde på før, at man ikke behøver at klikke ind på hver enkelt blog, men at bloglæseren sørger for kun at vise de nye indlæg. Hvis man ønsker det, kan man også vælge at få en mail, når der er nye indlæg.
Jeg glæder mig til at præsentere nogle spændende indlæg, bl.a.:
*En lille filmanmeldelse af en tankevækkende film
*Det nyeste inden for robotter og deres persuasive potentiale - eller mangel på samme
*En spændende, kort og gratis novelle af én af kunstig intelligens "fædre"
...og meget mere
Det går løs i morgen, så kig forbi.

Comments

Tekniske udfordringer

Det fantastiske ved kommunikationsteknologier er alle de mange muligheder de giver - men hold op hvor kan det være irriterende, når de driller. Bloggens indhold er væk i øjeblikket, men jeg arbejder på at få det frem igen hurtigst muligt. Der er tale om tekniske udfordringer - ikke problemer!

Hep hey - så er bloggen tilbage igen (puha).
Comments (4)

Blogsamlere

Jeg synes det er lidt snedigt, at man kan følge blogs via bloglovin eller Googlereader, så det synes jeg også, at I skal have mulighed for. Smarte knapper er på vej!
Update: Så er knapperne klar og det er nu nemt at tilføje bloggen til en bloglæser.
Comments (3)

Kontaktformular

Den opmærksomme læser har måske opdaget, at der nu er et faneblad øverst på siden, der hedder "kontakt". Her kan du finde en formular, der gør det nemt at kontakte mig, hvis du har spørgsmål, kommentarer eller idéer til bloggen. Du er selvfølgelig stadig meget velkommen til at skrive kommentarer til de forskellige indlæg. Uanset hvilken metode du vælger, er du sikker på at få svar.
Comments

Persuasive tanker

Velkommen til bloggen, som trods den engelske titel, vil blive skrevet på dansk. I hvert fald indtil videre. Bloggen handler om persuasive teknologier, og om persuasion i det hele taget. Hvad dette indebærer, vil jeg fortælle meget mere om i de kommende indlæg.
I de næste tre måneder vil omdrejningspunktet være mit speciale, som har den foreløbige titel "kunstig persuasiv intelligens".
Jeg håber, at bloggen kan sætte gang i nogle nye tanker og diskussioner, så kommentér endelig løs på indlæggene!
Comments (4)
Se ældre indlæg...